Šeštadienį „Nesė pramogų bankas“ į Klaipėdos Teatro aikštę kvietė visus, kurie vadina save baikeriais, kurie važinėja „čioperiais“, „britvomis“ ir visais kitais motociklais.

Taip motociklininkai susitelkė siekti Lietuvos rekordo – masiškiausio motociklininkų susibūrimo vienoje vietoje.

Ir nors į Teatro aikštę motociklininkai vienas po kito važiavo kone pusvalandį, jie užpildė didžiulę erdvę, tačiau suskaičiavus transporto priemones, paaiškėjo, kad motociklų yra per mažai, jog būtų pagerintas Lietuvos rekordas.

Ankstesnis agentūros „Factum“ dar 2004 metais užfiksuotas masiškiausio motociklininkų susibūrimo rekordas priklauso Kauno miestui, kai 703 motociklininkai sudarė apie 3,7 km nutįsusią koloną, darniai važiavusią miesto gatvėmis. O į renginį „Bike Show Millenium&Tuning Show“ susirinko 2936 motociklininkai bei šventės svečiai.

Šeštadienį Klaipėdos Teatro aikštėje, preliminariais duomenimis, susirinko 552 motociklai.

Nepaisant to, jog rekordo pagerinti nepavyko, džiaugsmo netrūko nei paties motociklininkams, oficialiai pradėjusiems sezoną, nei žiūrovams, kurie galėjo ne tik nusifotografuoti prie plieninių žirgų, bet ir ant jų pasėdėti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)