Į antrąją vietą turnyro lentelėje iškopę "Arsenal" futbolininkai svečiuose 2:1 (1:0) įveikė "Liverool" ekipą, nors beveik pusantro kėlinio aikštėje turėjo vienu žaidėju mažiau ir lenkia varžovus tik dėka geresnio įmuštų ir praleistų įvarčių santykio.

"Liverpool" ekipoje jau žaidė po traumos atsigaunantis geriausias šių metų Europos žaidėjas Michaelas Owenas. Abi komandos turi po 33 taškus ir nuo pirmaujančio "Newcastle United" klubo atsilieka trim taškais, tiesa "Liverpool" turi rungtynes atsargoje.

Antrosiose sekmadienio rungtynėse "Chelsea" namie net 5:1 (2:1) sutriuškino "Bolton Wanderers" vienuolikę, nors svečiai ir pirmieji įmušė įvartį.

Beje, per pirmąsias 16 čempionato rungtynių "Chelsea" įmušė į varžovų vartus tik 19 įvarčių, o per pastarąsias dvejas rungtynes (su "Liverpool" ir "Bolton Wanderers" - BNS) net devynis. Po šios pergalės "Chelsea" turi 30 taškų ir su "Manchester United" klubu dalijasi penktą-šeštą vietas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją