Policijos pareigūnai įspėja į šio savaitgalio renginius ir parodas atvykusius miesto svečius nepamiršti, kad alkoholio vartojimas ir vairavimas – nesuderinami, o už tokį teisės pažeidimą gresia didelės nuobaudos - teisės vairuoti transporto priemones atėmimas, o kai kuriais atvejais ir transporto priemonės konfiskavimas.

Praėjusią savaitę pareigūnai išaiškino 42 atvejus, kai automobilius vairavo neblaivūs vairuotojai. Vien nuo penktadienio iki sekmadienio policija sustabdė 33 neblaivius vairuotojus. Per praėjusią savaitę 5 neblaivūs vairuotojai sukėlė eismo įvykius, kurių metu sugadintos transporto priemonės, o 1 eismo įvykyje nukentėjo žmonės.

Policija ragina transporto priemonių savininkus būti atsakingais, jokiu būdu neduoti savo transporto priemonių vairuoti girtiems vairuotojams. Keleivių prašome rūpintis savo saugumu ir nevažiuoti su neblaiviais vairuotojais. Pastebėjus girtus vairuotojus, prašome nedelsiant pranešti policijai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)