Gali būti, kad jums reikia žengti kelis paprastus žingsnius, kad vyras pagaliau ryžtųsi pasiūlyti jums ranką ir širdį.

Suderinkite savo tikslus

Užspausti vyro su pareiškimais „kiek rimti tavo ketinimai“ tikrai neverta – kažin, ar toks tiesmukumas nuves jus prie altoriaus. Vis dėlto, būtina įsitikinti, kad jūsų gyvenimo orientyrai iš esmės sutampa. Lyg tarp kitko užmegzkite pokalbį apie ateities planus ir pabandykite išsiaiškinti, ar ten yra vietos jums? Apskritai, ar tame pasaulyje yra šeima? Jeigu jūsų vertybės ir prioritetai panašūs, tuomet metas pereiti prie kito punkto.

Būkite jam drauge

Visiems mus gerai žinoma nesenstanti formulė, pagal kurią moteris turi būti dama prie žmonių, šeimininke virtuvėje ir paleistuve lovoje. Tačiau reiktų papildyti šį paveikslą dar vienu svarbiu dalyku – moteris savo vyrui privalo būti drauge.

Būtent draugystė santykiuose sukuria tą patvarų šilumos, pasitikėjimo ir abipusio supratimo pagrindą, kuris padeda porai įveikti visas įmanoma krizes ir neišsibėgioti po eilinio ginčo. Jeigu jūsų mylimasis dalijasi su jumis savo mintimis, planais, viltimis ir nerimu, jeigu jūs esate pagrindinė jo patarėja svarbiais klausimais, tai manykite, kad klausimas kaip priversti jį jus vesti iš dalies jau išspręstas.

Susidraugaukite su jo šeima ir draugais

Net ir labiausiai nepriklausomi vyrai nesugeba ignoruoti artimųjų ir draugų nuomonių. Jeigu jūs rimtai įsigeidėte ištekėti už to vyro, jums reikia užmegzti draugiškus santykius su jo giminėmis ir bičiuliais. O jeigu jums pavyks pavergti mylimojo mamos širdį, galite manyti, kad įsigijote įtakingą sąjungininkę, dėl kurios tikimybė nukeliauti iki altoriaus išauga kelis kartus.

Nesistenkite jo pakeisti

Mokėjimas priimti vyrą tokį, koks jis yra, nesistengiant jo „pritempti“ iki savo svajonių vyro, tikrai retas talentas. Vyras neabejotinai gali keistis veikiamas mylimosios, tačiau postūmiu tokiems pokyčiams turi tapti įkvėpimas, o ne spaudimas, palyginimai ar priekaištai. Paprasčiau tariant, jeigu norite už vyro ištekėti, neprisiimkite jo viršininkės vaidmens ir nesistenkite jo perauklėti.

Kaip įmanoma dažniau jį girkite

Šis punktas tiesiogiai susijęs su ankstesniuoju. Priimdama mylimąjį tokį, koks jis yra, nepamirškite jo girti. Vyras turi jausti, kad jūsų akyse jis yra herojus, kurio kiekvienas žygdarbis deramai įvertinamas. Tegul šiandien tokiu žygdarbiu taps vos pora išplautų lėkščių – nuoširdžiai jį už tai pagirkite.

Švęskite su juo kiekvieną pergalę, skatinkite visas jo iniciatyvas. Padovanodama vyrui pripažinimą ir reikalingumo jausmą, jūs kelis kartus padidinsite savo šansus sulaukti širdies ir rankos pasiūlymo.

Paleiskite situaciją

Apsiginklavusi visais aukščiau išvardintais patarimais paprasčiausiai... atsipalaiduokite. Gali būti, kad į santuokų rūmus jūsų neveda būtent todėl, kad jūs taip desperatiškai to trokštate ir visos jūsų mintys sutelktos į vieną dalyką – kaip priversti jį jus vesti. Pabandykite dėmesį nuo galimos santuokos perkelti į santykius čia ir dabar.

Mėgaukitės kiekviena akimirka, mėgaukitės tuo laimės ir įsimylėjimo pojūčiu, negalvodama apie lūkesčius ir planus. Vienu žodžiu, suteikite savo strategijai lengvumo. Pagaliau, jeigu visas prielaidas sukūrėte, jums telieka ramiai laukti jūsų išrinktojo iniciatyvos.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (255)