Per Atvirų durų dienas lankytojai pasakojo, kad vairavimo mokyklose dažniausiai mokoma vairuoti su kitokių markių automobiliais nei tie, su kuriais laikomas VĮ „Regitra“ egzaminas. Be to, ir prieš praktikos egzaminą papildomai mokantis su šeimos nariu paprastai vairuojamas ne tik kitokios markės, bet ir gerokai senesnis automobilis, todėl VĮ „Regitra“ Atvirų durų dienos pirmiausia tuo ir viliojo, kad buvo tikimasi artimesnės pažinties su egzaminų transporto priemone.

„Domėjimasis egzaminų automobiliais neslopsta. Per Atvirų durų dienas lankytojai galėjo ne tik iš arčiau su jais susipažinti, bet ir išbandyti jų valdymo prietaisus, signalizavimo priemones“, – pasakojo VĮ „Regitra“ specialistai.

VĮ „Regitra“ praktikos egzaminui naudojami „Ford Focus“ – tai 2013 m. ir 2014 m. pagaminti 5 durų hečbekai, turintys priekinių ratų pavarą, šių automobilių degalai – dyzelinas, o pavarų dėžė – mechaninė.

„Toyota Auris“ – 2014 m. pagaminti 5 durų hečbekai, turintys priekinių ratų pavarą, šie automobiliai yra hibridniai, o pavarų dėžė – automatinė.

Šie automobiliai išnuomoti 3 metų laikotarpiui. Pirmųjų 2013 m. išnuomotų „Ford Focus“ automobilių nuomos laikotarpis baigsis 2016 m. pavasarį, tad iki šio termino kitokių markių ar modelių automobiliai B kategorijos egzaminuose nebus naudojami. Automobilių „Toyota Auris“ nuoma baigsis 2017 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)