Žaismingai kikenantys asmenys būna optimistai iš prigimties, kurie geba džiaugtis menkiausiomis smulkmenomis. Jie nebijo naujovių ir netgi senatvėje su malonumu leidžiasi į įvairias avantiūras. Aplinkiniams šalia tokių asmenybių būti gera, nes jos kitais rūpinasi ne mažiau nei savimi.

Nuoširdūs kvatokliai yra pasitikintys savimi. Jiems nerūpi aplinkinių nuomonė, tačiau kitus gerbia. Tokie žmonės nepaiso visuomenės normų ir gyvena taip, kaip jiems patinka. Nuotykiai ir naujovės – pagrindinis šių asmenybių gyvenimo variklis.

Garsų žviegimą primenantis juokas perspėja apie perdėtą polinkį dominuoti ir savanaudiškumą. Tokie asmenys mėgsta bendrauti su silpnesniais už save ir džiaugiasi galėdami jais rūpintis. Tai daro tik dėl savęs, ne dėl kitų. Jiems smagu, kai viskas klostosi pagal jų sugalvotą planą.

Prunkštimas rodo, kad žmogus nepasitiki savimi ir nemėgsta atsidurti dėmesio centre. Greičiausiai tai stebėtojas introvertas, visuomet galintis išklausyti, bet pats neatveriantis savo širdies. Tokio juoko savininkai nepripažįsta savo silpnybių, nes jiems gėda. Stengiasi apsimesti drąsesniais negu yra iš tiesų.

Nekontroliuojamas šnarpštimas dažniausiai atsiranda tada, kai žmogus bando suvaldyti juoko bangą ir ji išsprūsta per nosį. Garsas primena kriuksėjimą. Tai itin drovios ir jautrios asmenybės, kurios vadovaujasi kitų sukurtomis taisyklėmis bei vengia bet kokios atsakomybės. Joms labai svarbu, ką apie jas mano kiti. Taip pat šiuos žmones gąsdina pokyčiai ir nuotykiai.

Tylus krizenimas – bailių, užsisklendusių savyje žmonių ženklas, kurie nemėgsta bendrauti ir tikrąjį vidų parodo tik artimiausiems žmonėms. Pastaruosius vertina labiau nei save, todėl dėl draugystės pasiryžę paaukoti viską.

Dusulį primenantis švokštimas reiškia, kad prieš jus stovi linksma asmenybė. Keista, tačiau tokie žmonės to nepripažįsta ir apsimeta tikrais rimtuoliais. Jie trokšta būti aukštuomenės dalimi, todėl priverstinai domisi kultūra, menu, aukštąja mada ir pan. Tačiau visa tai šioms asmenybėms kelia žiovulį. Taip pat jos mėgsta pasipuikuoti brangiais pirkiniais ir pasigirti naujais laimėjimais. Tai – tik kaukė. Iš tikrųjų tokie žmonės yra šilti ir draugiški.

Verkimą primenantis juokas rodo, kad prieš jus stovi labai emocionalus, jautrus ir nervingas žmogus, kuriam būtina stipresniųjų globa ir palaikymas. Susidūrę su problemomis, tokie asmenys negeba jų spręsti ir pasiduoda įvykių tėkmei. Rūpesčiai jiems kelia didžiulį stresą ir baimę, kuri verčia krūpčioti net nuo savo paties šešėlio.

Ką išduoda juoko garso pobūdis?

Žmonės, kurių juokas skamba „cha cha cha“, apibūdinami kaip labai nuoširdūs, geri ir pasitikintys savimi.

„Chu chu chu“ perspėja apie nenuoširdžias asmenybes, kurios turi daug kompleksų ir bijo parodyti tikrąjį savo veidą.

„Che che che“ garsą juokdamiesi leidžia gudrūs ir veidmainiški žmonės. Dažnai jie nebijo lipti per kitų galvas, siekdami naudos sau. Be to, yra tikri plepiai.

Pikti, sunkiai sukalbami ir tiesmuki žmonės dažniausiai juokiasi „chi chi chi“.

„Cho cho cho“ išduoda visiškus savanaudžius arba pikčiurnas, kurie juokiasi iš kitų, o ne su kitais.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!