„Džiaugiamės, jog visame pasaulyje laukiama ir jau legenda tapusi roko grupė „Mumiy Troll“ pristatys savo naujausią albumą. Per visus savo gyvavimo metus grupė išgarsėjo ne tik Rusijoje, bet ir už jos ribų. Todėl didžiuojamės, jog grupės vadyba naujojo albumo pristatymo turą Lietuvoje patikėjo surengti mūsų komandai“, – komentuoja koncertus Lietuvoje organizuojančios agentūros „Barrington“ renginių vadovas Tautvydas Juzėnas.

„Mumiy Troll“ – legendinė roko grupė, savo veiklą pradėjusi dar 1983 metais. Nepamirštamais pasirodymais savo gerbėjus džiugina jau daugiau nei du dešimtmečius. Grupę sudaro trys nariai: grupės lyderis ir vokalistas (klavišiniai, gitara) Ilja Lagutenko, bosinė gitara – Jevgenijus Zvidionijus, būgnų poziciją užima Olegas Punginis. Būdami ant scenos muzikantai sukuria neeilinę atmosferą, o jų muzika lyg cheminė reakcija nepalieka abejingų. Todėl grupė gali pasigirti ilgu kompaktinių plokštelių sąrašu, kurį šiemet papildys 17-asis grupės albumas „Piratinės kopijos“.

Grupės dainos yra puikiai žinomos Lietuvoje, daugelis išgirdę pirmuosius hitais tapusių „Mumiy Troll“ dainų: „Delfiny“, „Eto Po Liubvi“ ar „Malish“ akordus, besiklausydami, be didesnių pastangų, galėtų dainuoti kartu. Juo labiau, kad tai ne pirmieji grupės koncertai Lietuvoje. Paskutinį kartą jie lankėsi pajūryje vykusiame muzikos festivalyje, o prieš tai buvo surengę net kelis koncertinius turus į kuriuos susirinko tūkstantinės minios gerbėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)