Telefono numeris 1688 veikia visų operatorių tinkluose. Nepriklausomai nuo trukmės, pokalbio kaina iš fiksuoto ryšio telefono siekia 1,5 lito pridėjus vietinio skambučio tarifą, iš mobiliojo ryšio - 1,5 lito už minutę.

Paskambinus telefonu 1688 galima gauti informaciją apie koncertus, renginius, parodas, festivalių, kino teatrų ir teatrų repertuarus. Vertinantys aktyvų poilsį, telefonu 1688 gali sužinoti jų poreikius atitinkančią informaciją - apie poilsį kaimo turizmo sodybose, keliones į užsienio kurortus, turistinio inventoriaus nuomos telefonus, ekstremalių pramogų pasiūlymus ir panašiai, rašoma "Infomintos" pranešime spaudai.

Sporto mėgėjams paskambinus naujuoju telefono numeriu arba SMS žinute siūloma sužinoti sporto varžybų rezultatus.

"Infominta" pranešė, kad bendrovės paslaugų spektras plečiamas ir ateityje ketinama pasiūlyti klientams daugiau naujovių.

"Infominta" pernai, palyginti su 2003 metais, išaugo 2,5 karto - iki 1,3 mln. litų. Anksčiau bendrovė yra prognozavusi 50-100 proc. augimą šiemet.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją