„Kai įėjau į Aušros namus mane ištiko šokas – kokia ten netvarka! Nelengva buvo su tuo susitaikyti per visas filmavimo dienas, o pati pirmoji diena buvo tikras košmaras. Todėl iš karto puoliau viską tvarkyti – deja, dešimt dienų sutvarkyti tokius apleistus namus yra beviltiškai trumpas laikas”, – sako pedantiškoji Grata.

Negana to, Gratai naujuose namuose teko imtis tikrų vyriškų darbų.

„Mano naujasis „vyras” Gintas visai nesidomi technika ir elementariu meistravimu, reikalingu namie. Jų namuose pilna sulūžusių ir neveikiančių daiktų – neveikia mikrobangų krosnelė ir bulvių tarkavimo mašina, dujinė viryklė neturi jungiklių, spintelių durelės išlūžusios, iš dvylikos prieškambario spintos rankenėlių likusios tik trys, sulūžusi sofa ir staliukas, lauko durų rankena taip pat prašosi meistro rankų”, – stebėjosi realybės šou dalyvė, negalėdama suvokti tokio gyvenimo būdo.

Tvarkydama namus Grata ėmėsi jai neįprastų darbų ir netgi sukalė ir suklijavo visiškai sulūžusį stalą.

Šį sezoną radikalusis TV3 realybės šou „Keičiu žmoną” ketina nutraukti uždangą nuo dar dviejų, visiškai skirtingai gyvenančių šeimų ir atskleisti, kokius skirtingus pasirinkimus jos daro savo gyvenime – ko tikisi vakarais iš partnerių, kaip skirstosi vaikų auklėjimo pareigas, kaip apsipirkinėja, tvarko šeimos biudžetą, darbuojasi buityje, kaip dažnai ar kaip retai eina į svečius.

Kokius dar iššūkius patyrė Grata naujojoje šeimoje ir ką Gratos namuose tuo metu veikė bohemiškoji Aušra, pamatysite šį antradienį 19.10 žiūrėdami realybės šou „Keičiu žmoną” per TV3