„Lėšų trūkumas pradiniam įnašui lemia, kad tie, kuriems labiausiai reikia naujo būsto, jo įsigijimą dažnai turi nukelti. Vertiname rinkos brandumą ir stabilumą, prie kurio prisidėjo Lietuvos banko atsakingo skolinimo nuostatai. Todėl siūlome naują paslaugą – ji leidžia pirkėjui sukaupti pradinį įnašą per pakankamai trumpą laiką, gyvenant pasirinktame bute“, – pranešime cituojamas Arvydas Avulis, „Hanner“ valdybos pirmininkas.

Pagrindinis paslaugos „Būsto nuoma su išsipirkimu“ principas – pirkėjas pagal poreikius išsirenka butą ir jo apdailą, pasirašo nuomos sutartį su teise jį įsigyti ir iki dvejų metų moka fiksuotas nuomos įmokas. Pastarųjų dydis apskaičiuojamas taip, jog per nuomos terminą pirkėjas sumokėtų 15 proc. įsigyjamo turto kainos, o pasibaigus nuomos sutarčiai jos būtų įskaitomos kaip pradinis įnašas būsto pirkimo sutartyje.

Pateikiamas pavyzdys, kad pirkėjas „Bajorų kalvose“ išsirinko 2 kambarių butą su stovėjimo vieta automobiliui, pageidauja ekonominio būsto įrengimo. Viso būsto kaina – 67 629 eurai, per dvejus metus (24 mėnesius) klientas turi sumokėti 10 144 eurus, tad nuomos su išsipirkimu mėnesio įmoka siekia 423 eurus.

„Naudojantis šia paslauga, būstas, jo įrengimas ir stovėjimo vieta automobiliui kainuoja tiek pat, kaip ir įsigyjant juos iš karto. Vienintelė keliama sąlyga – nuomos įmokos per numatytą terminą turi padengti 15 proc. bendros sumos. Taigi, neabejotinai nuomos su išsipirkimu paslauga yra orientuota į lankstumą ir patogumą klientui.“, – sako A. Avulis.

Šiuo metu „Hanner“ sudaro galimybes naudojantis nauja paslauga įsigyti būstus projektuose „Ozo namai“, „Bajorų kalvos“ ir „Žvėryno namai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)