113
Kitas

Avinas

Baimes ir nepasitikėjimą rytdiena. Išsiilgę pavasario, trokštame gerų permainų, gilių meilės jausmų. sėkmės ir stabilumo. Akimirkai įsivaizduokime, galintys ištarti troškimą, kuris išsipildys. Ko paprašytumėte? Ir apie ką pagalvojote?

Gal jūsų širdyje gimęs troškimas atneštų ramybę ir taikumą, o gal prašytumėte sveikatos jos stokojantiems ir maisto alkstantiems? Mes turime nuostabią vidinę galią mintimis kurti ne tik savo ateitį, bet ir prisidėti prie mūsų visų geresnės ateities.

Mintis – galinga jėga, paremta pasitikėjimu, ji kuria mūsų rytdieną. Tad, norint sėkmingai kurti, pirmiausia suvokime savo pačių viduje, kokios rytdienos norime. Jei norime, kad mumis pasirūpintų, pradėkime nuo pasirūpinimo kaimynu, šeima, auginančia ligonį vaiką, ar senute, stokojančia pinigų vaistams.

Mes esame stiprūs savo šviesiomis mintimis ir jų užaugintais gerais darbais. Ir silpni savo baimėmis. Baimėmis dėl rytdienos, baime, kad nesupras ir nepadės, baime likti vienišiems. Nuostabu yra tai, kad kol vaikštome šia žeme, daug ką galime pakeisti. Netgi galime įveikti savo baimes. Kovo mėnuo labai palankus tai padaryti. Saulei keliaujant Žuvų žvaigždyno ženklu, mumyse bunda kūrybingumas, atjauta ir noras padėti. Marso ir Veneros tranzitai Avino žvaigždyno ženkle leis tai įgyvendinti praktiškai, neatidėliojant.

Mes, turintys regėjimo dovaną, pamatykime, kokia yra ši diena puiki. Taip, mes planuojame savo ateitį, bet kartais tuose planuose ir apsigyvename. Raskime šiandien gerą žodį brangiam savo žmogui, džiaugsmą mėgstamoje veikloje, dėkingumą Jūsų neužmiršusiems ir kiekviena diena taps nuostabia, pripildyta sėkmės, gerumo ir džiaugsmo. Šį mėnesį pasistenkime per savaitę atlikti bent po vieną gerą darbą
Kovo pirmoji savaitė Marso ir Veneros tranzito Avino ženkle įtakoje, skatins būti aktyviais, neatidėlioti sprendimų ir neieškoti sau pasiteisinimų, kodėl kažko nedarome.

Antrąją kovo savaitę atraskite sau mėgstamą kūrybinę veiklą – jei jos dar neturite ar tiesiog neskiriate jai laiko.

Laukia didžiausia per dešimtmetį pilnatis

Kovo trečia savaitė palanki pradėtų darbų užbaigimui. Kovo 20 d. įvyks pilnas Saulės užtemimas. Mėnulis pilnaties fazėje bus arčiausiai Žemės, tarp Žemės ir Saulės. Tai bus pati didžiausia per dešimtmetį jo pilnatis.

Tai laikas, kai palanku atsisakyti to, kas mums trukdo eiti į priekį, senų stereotipų, ar mums trukdančių įpročių. Svarbius sprendimus priimkite jau praėjus kelioms dienoms po Saulės užtemimo.

Jo metu nepalanku pradėti naujus darbus, tvirtinti sutartis, pasirašyti svarbius dokumentus. Praleiskime šį laiką ramiai, vengdami konfliktų. Po kovo 23 d. palankus laikas norintiems keisti darbą, ieškantiems naujos, įdomios veiklos. Sėkmingų dienų ir gerų jums permainų kovo mėnesį!

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

113
Kitas

Avinas