Kaip sakoma, supratau, kad kažko nesuprantu. Gali būti, kad mane tėvai išauklėjo truputį kitaip, nežinau, tačiau knyga, kurioje atvirai žeminamos moterys, man paliko tik šleikštulį. Todėl dabar labai keista matyti, kaip panelės veržiasi į kino filmą, negana to, iš paskos tempiasi savo antrąsias puses (lyg jiems tai būtų nors kiek įdomu), be to, pasidalina šia naujiena savo „Facebook“ paskyrose ir didžiuodamosios pasigiria visoms draugėms.

Kas vis dar nežino apie ką yra knyga, tai trumpai nupasakosiu, kad knyga yra apie tai, kaip vyras laiko moterį savo verge ir žemina ją visokiais įmanomais būdais specialiame „kankinimų kambarėlyje“. Todėl man kyla tik vienas elementarus klausimas - ar tikrai Lietuvos moterys taip neturi jokios savigarbos, kad ne tik eina į tokius filmus, bet dar ir tuo giriasi?

Nesmerkiu erotinių romanų apskritai, tačiau ši knyga smarkiai peržengė ribą. Kitas klausimas - kokius ženklus siunčiame savo mylimiesiems, versdamos juos eiti į tokius filmus? Kad mums patiktų toks elgesys su mumis pačiomis?

Manau, kad kiekviena mergina (moteris), kuriai patiko ši knyga (ir filmas) turėtų pamąstyti apie savivertės problemas. Mano straipsnelis gali būti kiek provokuojantis, tačiau jeigu mes taip įsivaizduojame svajonių santykius, ar iš tiesų su mumis viskas gerai?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!