Taigi, trumpai apie susiklosčiusią situaciją. Mūsų draugas Maksas atsirado pas mus prieš 8 metus, gyventume puikiai kartu ir toliau, bet į šį pasaulį atėjo mūsų vaikelis. Nuo pat mažų dienų matėme, kad vaikui alergija, galvojome, kad nuo maisto ar dar ko nors (nors buvo įtarimų, kad nuo katino).

Katiną sutiko priglausti seneliai (atrodo, valio, visi patenkinti, katinas pro langą žvirblius gaudo, daugiau ploto ir pan.), bet kai kitą kartą aplankėme senelius, vaikui prasidėjo priepuolis, atsidūrėme ligoninėje, kur mums buvo diagnozuota alerginė astmą ir, deja, alergija ne kam kitam, o katinui.

Kadangi daug laiko praleidžiame pas senelius, esame priversti ieškoti mūsų mylimam draugui katinui Maksui naujų namų. Jis labai draugiškas, mėgsta žaisti, žiemą su juo tikrai nesušalsite, visada prisiglaudžia, kai reikia, paguodžia,labai tvarkingas (daro savo reikalus tik į savo WC). Sterilizuotas, švarus (lauke niekad nebuvęs), skiepytas.

Kontaktinis tel. - 868437076 (Beata). Katinėlis yra nuostabus. Padėkite kas nors šiam gražuoliukui. Juk iš tikrųjų kačiukas pateko į bėdą... Jei galite priglausti Maksiuką, skambinkite tel. 8 652 44 093 arba rašykite el. paštu info@beglobis.com.