Būtent pastarąjį variantą pasirinko Švedijos šiaurinėje dalyje gyvenantis Jesperas Lysellis, rašo thelocal.se.

„Jeigu norite gero sniego motociklo, bus panaši kaina. Vis dėlto jį galėsite išvairuoti kokius tris kartus per metus, kai bus sniego. Tai tarsi pinigų išmetimas į balą“, – sakė 25-metis vairuotojas.

Jis kartu su broliu Jerkeriu prieš Kalėdas įsigijo sovietinį tanką „MT-LB“, pagamintą prieš maždaug pusę amžiaus Bulgarijoje. Keliuose vaizdo įrašuose matyti, kaip jie tanku varto medžius, rausiasi per sniego pusnis.

„Kol kas važinėjame apie tėvo fermą ir aplinkiniuose laukuose. Tai pakankamai pavojinga, nes gale jis atviras, todėl jei tanke yra keleivių, jie turi saugotis virstančių medžių“, – pasakojo tanko savininkas.

Šis tankas gali važiuoti apie 60 km/val. greičiu keliais ir apie 30 km/val. bekelėje. Jespero teigimu, tankas dar geriau važiuoja ant sniego. Jis pripažįsta, kad tėvas nebuvo itin patenkintas brolių pirkiniu.

„Mano tėvas pasakė, kad mes esame kvailiai, bet jis per daug nesirūpina. Jam atrodo, kad mes tiesiog kvaili idiotai“, – kalbėjo J. Lysellis.

Beje, jo brolis Jerkeris praėjusiais metais laimėjo sidabrą Europos orientavimosi čempionate, jis taip pat yra pagarsėjęs dėl savo elgesio po varžybų Italijoje, kai buvo suimtas, nes bandė nuogas bėgioti kalnuose.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujausių modelių pristatymų ir žinių iš autosporto trasų iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (202)