Žaidimas, kaip įprasta, vyko pagal tarptautines irklavimo federacijos ICF kanupolo taisykles. Buvo žaidžiama 5 prieš 5 du kėlinius po 10 minučių.

Suaugusiųjų grupėje dalyvavo geriausi kanupolo žaidėjai iš visų trijų miestų. Pirmose rungtynėse po atkaklios kovos Vilniaus „Regata“ laimėjo prieš Kauno „Regesa“ klubą rezultatu 3:2.

Nemažiau atkakliai vyko antros suaugusiųjų grupės rungtynės tarp „Regesos“ ir Trakų KKSC. Trakų sportininkai laimėjo dvikovą rezultatu 7:6.

Trečiose ir lemiamosiose rungtynėse dėl pirmos vietos turnyre susigrūmė „Regata“ ir Trakų KKSC klubas. Pagrindinis mačo laikas baigėsi lygiosiomis 4:4. Vėliau buvo žaidžiamas 5 minučių pratęsimas iki auksinio įvarčio. Vilniečių lyderis Simantas Mažeikis greitoje atakoje įmetė įvartį į varžovų vartus ir tai lėmė vilniečių pergalę 5:4.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją