Praėjusią savaitę pareigūnai išaiškino 38 atvejus, kai automobilius vairavo neblaivūs vairuotojai, vien praėjusį penktadienį-sekmadienį policija pričiupo 17 neblaivių vairuotojų.

Policija prašo vairuotojų būti atsakingais – eismo sąlygos sudėtingos: slidūs keliai, blogas matomumas, o valomi ir barstomi keliai sningant vėl pasidengia sniegu ir darosi slidūs. Pasikeitus eismo sąlygoms vairuotojas turi tinkamai įvertinti savo vairavimo įgūdžius, pasirinkti saugų vairavimo greitį, vairuoti atidžiai ir atsakingai – vengti staigių manevrų gatvėse, ypač sankryžose, kelio vingiuose, nuokalnėse, sulėtinti važiavimo greitį ties pėsčiųjų perėjomis, atsargiau išvažiuoti iš kiemų į pagrindines gatves, taip pat laikytis ir saugaus atstumo – neatsitrenkti į priekyje važiuojančią transporto priemonę, jeigu ji būtų stabdoma. Pėsčiųjų eismo dalyvių prašoma gerbti sudėtingesnėmis eismo sąlygomis važiuojančius vairuotojus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)