Taip, „Modus grupė“ jau yra beveik sutarusi, kad viena jos įmonių „Krasta Auto Vilnius“ atstovaus ir šiam išskirtiniam ženklui, greitai bus atidarytas ir oficialus „Rolls-Royce“ servisas. Dėl to turime pagrindo tikėtis, jog šio ženklo automobilių pardavimas dar labiau išaugs“, – ateities planų neslėpė „Maserati“ prekės ženklo Baltijos šalyse atstovas, taip pat „Modus grupei“ priklausančios bendrovės „Autobrava“ vadovas Renaldas Gineika.

DELFI primena, kad kalbos, jog „Rolls-Royce“ turi planų žengti į Baltijos šalių rinką, prasidėjo 2014-ųjų vasarą, kai šios markės atstovai lankėsi Vilniuje, Palangoje ir Rygoje. Tuomet kompanijos klientams buvo pristatyti du modeliai – naujasis „Wraith“ ir „Phantom Drophead Coupé“, o „Rolls-Royce“ atstovai neslėpė, kad į Lietuvą ir Latviją atvyko ne tik pamatyti nepažintų kraštų, bet ir įvertinti markės atstovybės Baltijos šalyse perspektyvas.

„Mes čia tam, kad betarpiškai pabendrautume su esamais klientais bei supažindintume su savo produkcija potencialius pirkėjus. Prieš atidarydami naują atstovybę visada turime įvertinti rinką, jos galimybes. Niekada nenorime skubėti. Kam atidaryti saloną, jeigu po trejų metų reikės jį uždaryti? Todėl ir dabar negalime sakyti, kad „Rolls-Royce“ atstovybės Baltijos šalyse nebus, tiesiog pirmiausia norime iš arčiau susipažinti su rinka“, – tuomet portalui DELFI sakė „Rolls-Royce Motor Cars Limited“ komunikacijos vadovas Frankas Tiemannas.

„Rolls-Royce Motor Cars Limited“ nuo 1998 m. priklauso BMW AG koncernui, o pernai šis prekės ženklas švenčia 110-ąjį gimtadienį. Per šį laikotarpį markė patyrė įvairiausių pakilimų ir nuopolių, pakeitė ne vieną savininką, tačiau taip gerai, kaip yra dabar, dar nebuvo niekada. Šią savaitę paskelbta, kad praėję metai pagal pardavimus buvo geriausi istorijoje – „Rolls-Royce“ pirmą kartą per metus pardavė daugiau nei 4 tūkst. automobilių (+12 proc. lyginant su 2013 m.). Šiuo metu „Rolls-Royce“ turi 124-ias atstovybes visame pasaulyje.

„Lietuvos žinių“ turimais duomenimis, pernai Lietuvoje buvo parduota 111 išskirtinių automobilių, iš jų net 85 buvo vokiški „Porsche“. Anot dienraščio pateikiamos statistikos, 2014-aisiais mūsų šalyje buvo registruoti 9 „Jaguar“, po 6 „Maserati“ ir „Bentley“ automobilius, taip pat – 2 „Bugatti“.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)