Vilkikas Jolitos gyvenime užima ypatingą vietą. Juo ji drauge su Darijumi yra keliavusi po Europą.

Jaunikis - Kauno įmonės “Romasta” tolimųjų reisų vairuotojas. Šios įmonės vadovai ne tik nedraudžia, bet ir skatina savo darbuotojus keliauti su šeimos nariais, nes tuomet jie išmoksta kitaip vertinti kartais net keletą mėnesių užtrunkančius reisus. Darijus neseniai parvyko iš vieno tokių, nematė savo išrinktosios beveik du mėnesius.

“Esu matęs vestuvininkus, atvykstančius tuoktis vilkiku, Anglijoje ir Prancūzijoje. Aš savo darbo nesigėdiju, todėl pasiūliau idėją Jolitai, o ši iškart sutiko”, - neslepia pasitenkinimo Darijus.

“Mes abu mėgstam naujoves, abu esam linksmi. Aš norėjau atvažiuoti į Rotušę ne taip, kaip visi. Darijus pasiūlė vilkiką ir aš net nesuabejojau. Tikėjausi, kad kaip nors iš jo išlipsiu, nepaisant ilgos suknelės”, - juokiasi drabužių parduotuvėje dirbanti Jolita.

“Likus kelioms dienoms iki vestuvių, peršalau”, - šypteli vis dar prikimusiu balsu šnekanti nuotaka, slėpdamasi po skėčiu ir rūpestingai apeidama Rotušės aikštės balas.

Po santuokos registracijos jie iš Rotušės aikštės, kaip ir buvo planavę, išvyko lengvuoju automobiliu. Pora neketino ilgai užsibūti prie šventinio stalo. Šiandien rytą jų laukia skrydis lėktuvu. Dešimt dienų medų kopinėti jie nutarė be lietuviško lietaus - Turkijoje.