„Galbūt šios rungtynės savo kokybe nebuvo vertos Eurolygos savaitės rungtynių vardo, tačiau mano vaikinai nusipelnė pagyrimų – mes buvome verti pergalės. Žaidėme užsidegę, atlikome puikų darbą gynyboje. Nuo pirmos dvikovos padarėme išvadas ir žengėme didelį žingsnį link kito etapo. Šią pergalę skiriu savo puikiam draugui Aco Petrovičiui. Iki pat savo gyvenimo pabaigos jis liko su krepšiniu“, - spaudos konferencijoje kalbėjo „Anadolu Efes“ strategas Dušanas Ivkovičius.

Tuo tarpu žalgiriečiai sutartinai tikino, kad rungtynes palaidojo itin prastas jų startas.

„Rungtynės vyko taip, kaip įsivaizdavau – buvo klampios, sunkios. Tačiau niekada negalvojau, kad mes taip prastai, nedisciplinuotai, neagresyviai galime pradėti rungtynes. Kiti kėliniai buvo geresni, tačiau mes vis tiek nesugebėjo išlyginti rezultato. Nepavykusi pradžia mums kainavo visą rungtynių eigą. Visi išsimušė iš vėžių, žiūri vienas į kitą...“, - kalbėjo Gintaras Krapikas.

„Net nežinau, kuo paaiškinti tokią rungtynių pradžią. Negali sakyti, kad buvome nenusiteikę ar panašiai. Tiesiog taip atsitiko – neišpildėme derinių, skubėjo, pridarėme klaidų. Vėliau besivejant varžovus išnaudojome daug jėgų. Tikiuosi, tai buvo blogiausios šio sezono rungtynės ir tai daugiau nepasikartos“, - teigė Robertas Javtokas.

„Žinote, kai rungtynių pradžioje rezultatas 2:16, labai sunku ne tik fiziškai, bet ir psichologiškai. Visas rungtynes vijomės, tačiau lemiamo persilaužimo nepavyko pasiekti“, - kalbėjo Darius Songaila.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)