J. Butleris buvo Čikagos ekipos lyderiu pagal rezultatyvumą, nors jo taškų vidurkis (21,9) visoje lygoje buvo devintas.

„Bulls“ klubas laimėjo 11 mačų iš 17 galimų ir pirmauja Rytų Konferencijos Centriniame divizione, o J. Butleris per 11 mačų pelnė 20 ir daugiau taškų. Dusyk jam į varžovų krepšį pavyko įmesti 30 taškų, o lyginant su praėjusiu sezonu jo pelnytų taškų vidurkis (13,1) pakilo aštuoniais taškais.

Šiame sezone J. Butleris varžovų krepšį atakuoja 49,8 proc. metimų taiklumu, septyniuose mačuose pasižymėjo dvigubu dubliu ir yra ketvirtas lygoje pagal atliekamus baudų metimus (8,8).

St. Curry su „Golden State Warriors“ ekipa laimėjo 14 mačų ir patyrė 2 pralaimėjimus, buvo penktas NBA lygoje pagal rezultatyvumą (23,8 tšk.) ir rezultatyvius perdavimus (7,8), septintas pagal perimtus kamuolius (1,94), trečias pagal baudos metimų realizavimą (92,3 proc.) ir antras pagal pagal tritaškių metimų gausumą (51).

Stephenas Curry

„Golden State Warriors“ komandos gynėjas buvo vienu iš dviejų NBA lygos krepšininkų, kuriam varžovų krepšį pavyko atakuoti bent 49 proc. metimų taiklumu (49,6 proc.), realizavo ne mažiau 40 proc. tritaškių (41,8 proc.) ir 90 proc. (92,3 proc.) baudų metimų.

Ketveriose NBA lygos rungtynėse St. Curry į varžovų įmetė po 30, sykį - 40 taškų bei per 16 mačų atliko bent po 5 rezultatyvius perdavimus.

Be laureatais tapusių žaidėjų, į spalio bei lapkričio mėnesių geriausius NBA lygos Rytų ir Vakarų krepšininkus pretendavo Jeffas Teague'as (Atlantos „Hawks“), LeBronas Jamesas (Klivlando „Cavaliers“), Jamesas Hardenas (Hjustono „Rockets“), Blake'as Griffinas ir Chrisas Paulas (abu - Los Andželo „Clippers“), Marcas Gasolis (Memfio „Grizzlies“), Chrisas Boshas (Majamio „Heat“), Anthony Davisas (Naujojo Orleano „Pelicans“), LaMarcusas Aldridge'as ir Damianas Lillardas (abu - Portlando „Trail Blazers“), DeMarcusas Cousinsas (Sakramento „Kings“), Kyle'as Lowry (Toronto „Raptors“) ir Johnas Wallas (Vašingtono „Wizards“).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją