Lietuvai atstovavo vienas stipriausių šalies kovotojų – 28-erių metų klaipėdietis Tadas Jonkus. Jis ringe susitiko su 29-erių metų Lenkijos žvaigžde Piotru Woznickiu.

„Priešininkas pasirodė labai stiprus fiziškai, techniškas ir stipriai smūgiuojantis“, – sakė Tadas.

Jau pirmajame raunde lietuvis nepaliko abejingų sporto fanų, pasiųsdamas Lenkijos superžvaigždę ant grindų. Tačiau lenkas surado jėgų atsikelti ir tęsti kovą. Pirmasis raundas baigėsi Tado persvara taškais 10:8. Panašiai klostėsi ir antrasis raundas, pasibaigęs Tado naudai 10:9.

„Kovoti prieš lenką Lenkijoje yra tikrai sunkiau, svečiose šalyse teisėjai dažnai palaiko savus, tad siekiau nugalėti nokautu, deja, iki to truputį pritrūko“, – kalbėjo Tadas.

Tačiau lietuvis nepaleido iniciatyvos iš savo rankų ir po trečiojo raundo, kurį taip pat laimėjo taškais 10:9, šventė pergalę bendru rezultatu 30:26. O lietuvio ir lenko dvikovą visi vieningai pripažino – geriausia vakaro kova.

Kovos menų gerbėjai Lietuvoje kviečiami ateinantį šeštadienį, gruodžio 6 d., atvykti palaikyti kovotojų „Bushido SWAT“ turnyre Tauragėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)