Toronto „Raptors“ gynėjas padėjo komandai iškovoti tris pergales ir savaitę užbaigti be pralaimėjimų. Amerikietis vidutiniškai rinkdavo 23,7 taško ir perimdavo po 2 kamuolius per susitikimą.

L. Williamsas praėjusią savaitę pasiekė savo rezultatyvumo rekordą, kuomet į Klivlando „Cavaliers“ ekipos krepšį įmetė 36 taškus, o 15 taškų pelnė nuo baudų metimo linijos (15/15 baudos).

D. Cousinso vedama Sakramento „Kings“ komanda praėjusią savaitę laimėjo dvejas rungtynes iš trijų galimų, o vidurio puolėjas vidutiniškai pelnydavo 25,7 taško bei krepšį iš žaidimo atakavo 58 proc. taiklumu.

„Kings“ lyderis pirmavo lygoje pagal atkovotus kamuolius (16,3).

Paskutiniame savaitės mače su Minesotos „Timberwolves“ klubą amerikietis surinko šeštą dvigubą dublį iš eilės, o iš viso pelnė 31 tašką ir atkovojo 18 atšokusių kamuolių.

Kiti krepšininkai, pretendavę laimėti savaitės geriausiojo apdovanojimą: Ty Lawsonas („Nuggets“), Chrisas Paulas („Clippers“), Chrisas Boshas ir Mario Chalmersas (abu „Heat“), Marcas Gasolis („Grizzlies“), Anthony Davisas („Pelicans“), Nikola Vučevičius („Magic“), Markieffas Morrisas („Suns“).

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!