Avinai geba daiktus įkrauti gera arba bloga energija, todėl gali tapti puikiais kerėtojais, kuriančiais talismanus. Dėl stiprios energetikos lengviau pildosi ir jų svajonės. Be to, šio ženklo atstovams pavyksta iššifruoti slaptą informaciją vien pažiūrėjus į žmogaus nuotrauką.

Jaučiai geba pritraukti pinigus net neįdėdami didelių pastangų. Jiems puikiai sekasi kopti karjeros laiptais, sukurti sėkmingą verslą, pelningai investuoti ir kt.

Dvyniai skleidžia ypatingas vibracijas, kurios padeda įtikinti žmones ir jais manipuliuoti. Svarbu šių jėgų nenaudoti blogiems tikslams, antraip jos atsigręš prieš jus pačius.

Vėžiai pasižymi stipria intuicija, todėl puikiai numato ateitį ir geba apsisaugoti nuo tykančių pavojų.

Liūtai skleidžia meilės kerus, todėl gali pavergti bet kurio patikusio žmogaus širdį. Priversdami savimi žavėtis, šio ženklo atstovai taip pat gali paskatinti aplinkinius pritarti jų planams.

Mergelėms sekasi loterijose, ypač atspėti reikiamus skaičius arba jų kombinaciją, net jeigu į tai žiūrima kaip į žaidimą.

Svarstyklės geba įkrauti daiktus įvairia energija. Taip pat jaučia stiprų ryšį su gamta ir perpranta paslaptingus jos reiškinius.

Skorpionai geba atspėti ateitį. Be to, skleidžia stiprią energiją, kuri saugo namus nuo blogio.

Šauliai moka atsidurti tinkamoje vietoje tinkamu metu. Taip pat skleidžia gydančią energiją.

Ožiaragiai gali tapti puikiais chiromantais, tarologais arba numerologais. Svarbu neignoruoti savo gebėjimų, dažniau domėtis magija ir būti arčiau gamtos.

Vandeniai – puikūs patarėjai, kurie intuityviai žino, kuris sprendimas geriausias.

Žuvys geba pašalinti iš žmonių, namų arba daiktų blogą energiją.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!