Norint prisivilioti meilę į savo gyvenimą, naudinga išmėginti magiškus amuletus.

Meilę kviečiantys talismanai

Ezoterikai teigia, kad prišaukti meilę gali talismanai. Svarbu išsirinkti tinkamą ir jį visur nešiotis.

Tigras

Labai stiprus talismanas, pritraukiantis meilės ir aistros energiją. Naudingas ir vienišiams, ir jau turintiesiems antrąją pusę. Pirmiesiems padeda megzti naujas pažintis, o įsimylėjėliams atgaivina romantiškus jausmus, prasklaido monotoniją. Be to, tigras sužadina aistrą, todėl kursto ugnį meilės guolyje.

Garnys

Padeda išsaugoti jau esamus santykius. Itin tinka tiems, kas linkę į neištikimybę arba turi tokį partnerį. Šis talismanas tvirtina tarpusavio ryšį, atsidavimą vienas kitam ir padeda išsaugoti nuoširdumą. Nebus jokių intrigų ir neištikimybių!

Mėnulis

Padeda tiems, kurie jau turi antrąją pusę ir trokšta su ja susilaukti palikuonių. Mėnulis siejamas su moteriškumu ir kuriamuoju pradu, todėl skatina vaisingumą. Stipriausią energiją skleidžia sidabrinis talismanas.

Karvė

Stiprina ne tik romantišką, bet ir brolišką, tėvišką meilę. Toks talismanas naudingas šeimoms, kuriose trūksta harmonijos, supratingumo ir artimo ryšio. Itin tinka poroms, auginančioms kūdikį, nes stiprina tėviškus instinktus.

Jūros kriauklė

Ji laikoma meilės deivės Afroditės simboliu. Geriausiai meilės energiją traukia širdies formos kriauklė. Jeigu tokios rasti nepavyksta, tuomet vidinėje jos pusėje reikia išraižyti mažą širdelę. Norintiesiems prisitraukti kūniškos meilės energiją reikia nešiotis susuktą it sraigtas kriauklę.