Po apžiūros paaiškėjo, kad katytė rimtų traumų nepatyrė: jai buvo sužalota ausytė ir lengvas smegenų sukrėtimas. Šiandien viskas kitaip. Jūsų (žmonių, kurie atsiliepė į pagalbos prašymą padėti) dėka Lady Di visiškai sveika ir beprotiškai graži!

Iš purvinos ir iš pirmo žvilgsnio užguitos katytės ji virto tikra karaliene, gulbe, balerina – jai tinka visi šie apibūdinimai. Tiesa, ir būdas jos geras, karališkas: žmones myli, tiksliau, dievina (beveik taip pat kaip ir konservus bei vištieną), bet kiekvienai katei, kuri nors metro atstumu prie jos prisiartina, ji pasirengusi iškaršti kailį tarsi būtų už visas galva aukščiau.

Todėl Lady Di labai liūdna, ją žemina faktas, kad ji priversta būti bendrame kačių kambarėlyje ir dalintis tuo menku žmogaus dėmesio lašeliu. Ji pirmoji pasitinka visus svečius, ji vienintelė barbena į stiklines duris, kai mato už jų stovintį žmogų, tik ji seka kiekvieną žingsnį, primindama apie save. Ji viena iš nedaugelio, kuri nepritampa prie likimo nuskriaustų kačių kompanijos, nes yra sutverta namams ir tik namams (ir geriausia – be kitų gyvūnų).

Lady Di yra paskiepyta, sterilizuota, tvarkinga, maždaug 2-3 m. jauki katytė, savo išvaizda primenanti Turkų angoros veislės katę. Įtariame, kad Lady Di gali negirdėti (arba prastai girdėti) (tai būdinga baltapūkėms), dėl to gali gyventi tik namuose. Jei norite ir galite šiai karalienei padovanoti laimę ir namus, skambinkite tel.nr. 8 605 46795 arba „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius), nes ji nuostabi, ji laukia Jūsų.