Bandydami susitarti, kur pakabinti mėgstamą meno kūrinį, išdėlioti Budos statulėlių kolekciją ar kur kabinti plačiaekranį televizorių, galite ir susipykti, tad teks pasitelkti visus derėjimosi įgūdžius. Naujajame meilės lizdelyje harmoningą ir laimingą aplinką sukurti jums padės senovės kinų fengšui menas.

Fengšui yra kinų harmoningos gyvensenos ir harmoningo būsto doktrina, padedanti susikurti aplinką, kurioje gyvenimas tampa laimingesnis, vyrauja meilė ir lydi sėkmė. Šios doktrinos esmė – taikant paprastas baldų išdėstymo, spalvų derinimo ir dekoravimo taisykles, į namus pritraukti kuo daugiau pozityvios energijos. Kai namuose vyrauja pozityvi energija, namiškiai klesti, jų sveikata gerėja, namus persmelkia meilė ir romantiška nuotaika.

Kadangi miegamasis yra ryšio, poilsio ir atsinaujinimo erdvė, tai svarbiausia namų vieta, nuo jos ir reikėtų pradėti įrenginėjant namus. Pateikiame 7 patarimus, kaip susikurti meilės oazę:

1. Investuokite į naują čiužinį

(jei nenorite, kad jus persmelktų ankstesnių ant senojo čiužinio miegojusių žmonių energija), o lovos galvūgalį atremkite į sieną, priešais kurią matyti durys.
Idealiausia, jei miegosite galvą nukreipę į rytus, nes kylanti saulė suteiks jums energijos. Medinis galvūgalis sustiprina gamtos energiją, o naktį suteikia stabilumo.

2. Miegamajame nelaikykite nereikalingų daiktų.

Jei norite gerai pailsėti, miegamajame neturi būti jokių darbo projektų ar sąskaitų. Nieko nedėkite po lova, nes kai miegate, energija turi laisvai cirkuliuoti. Gausybė knygų miegamajame gali per daug stimuliuoti, tad jei norite gerai išsimiegoti, miegamajame knygų nelaikykite, arba bent jau apsiribokite keliomis.

3. Tiesiai priešais lovą pakabinkite romantišką nuotrauką ar paveikslą.

Tai svarbu, nes būtent šį vaizdą išvysite visų pirma pabudę ryte, ir matysite paskutinį, kai eisite miegoti vakare. Tinka maloni atostogų akimirka, vestuvinė ar medaus mėnesio nuotrauka arba vieta, į kurią abu norėtumėte nukeliauti.

4. Miegamajame turi būti rožinės spalvos, kad jūsų partnerio širdis atsivertų ir suminkštėtų.

Raudona, avietinė ir vyšninė meilės guoliui suteiks pikantiškumo.

5. Padarykite miegamojo daiktų reviziją

Miegamajame neturi būti jokių daiktų, primenančių ankstesnius santykius ar daiktų, sukeliančių neigiamas mintis ar žadinančių nemalonius prisiminimus.

6. Sustatykite daiktus poromis – taip sustiprinsite poros energiją.

Galite pasistatyti dvi raudonas žvakes, du įrėmintus paveikslėlius ar apsikabinusios poros nuotrauką. Nekabinkite paveikslų, kuriose nupiešta viena moteris ar vienišos figūros.

7. Miegamajame turi būti bent vienas kambarinis augalas

Svarbiausia, kad jis būtų sveikas ir su apvaliais ar užapvalintais lapais. Augalai sukuria harmoniją ir sumažina stresą.
Pradedant bendrą gyvenimą, labai svarbu sukurti namus, kuriuose vyrautų teigiama energija.

Jei pritaikysite šias fengšui gaires, tai padės jums jausti ryšį su partneriu ir laimę, kad gyvenate bendruose namuose. Lai jūsų miegamajame vyrauja meilė, intymumas, poilsis ir palaimingas miegas.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)