Apsidairius, nepaisant paros laiko, visur aplink katės – dauguma ligotos, pūliuojančiomis akimis, iš paskos joms lekia maži ir didesni kačiukai – praktiškai visi ligoti. Po automobiliais guli tie, kurių užnugaryje stovi giltinė, o po krūmais gali aptikti dar vis besikabinančius į gyvenimą beglobius.

Liepos pradžioje vėl gavome pranešimą apie Baltupiuose vargstančius nelaimėlius. Paskambinęs žmogus minėjo vieną katinėlį, kuriam tikrai labai blogai. Nuvažiavome tik nufotografuoti, įvertinti situacijos, nes turėjome ir taip krūvą ligoniukų ir globotinių. Bet planavome vieną, o išėjo kaip visada... Taip mūsų globotinių gretas papildė 6 nauji sergantys mažyliai.

Tarp jų buvo ir Didi. Gydymas buvo sėkmingas, nors akytės išsaugoti ir nepavyko. Ji pašalinta, žaizda gražiai užsiūta. Pažiūrėjus, kaip linksmai katinėlis duodasi ir šėlsta po namus, net nepasakytum, kad kažkas jam negerai.

Didi – ypatingas, mažytis, mielas, žaismingas katinėlis, kuriam labai reikalingi atsakingi, mylintys šeimininkai. Didi dar jaunutis, vos 3 mėnesių amžiaus, sveikas, skiepytas. Laukia Jūsų! Jeigu reikės, ieškotume transporto ir į kitus miestus.

Mūsų kontaktai: 868973782, 861558898 arba info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius)