Ž. Grigaitis neslepia, jog yra labai sužavėtas Giedriaus Mazūro kurta jo statula, nes atspindi tą tikrąjį Žilvino Grigaičio gyvenimą. Be to, verslininkas tikino, jog skulptūra padaryta labai kruopščiai ir į jį yra be galo panaši.

„Jaučiuosi labai įdomiai. Kaip ir sakiau buvau labai nustebęs, kad turėsiu savo skulptūrą. Turiu nemažai savo paveikslų, šaržų, bet skulptūros savo tikrai neturėjau“, - džiaugsmo neslėpė vakaro pagrindinis svečias.

Nors tokio pobūdžio dovaną verslininkas gauna pirmą kartą, tačiau jau žino, kur šis kūrinys atsidurs. Dovana kol kas keliaus į Vilnių, tačiau neatmetama galimybė pasiimti su savimi į Australiją.

„Be abejo, tai bus pačioje garbingiausioje vietoje. Kadangi mano namai yra kaip ir pasaulis, kuris sukasi aplink mane, tai aš jau žinau, kur skulptūra stovės. Ji laikinai bus Vilniaus namuose, o ar aš vešiuos į Australiją, dar pažiūrėsim. Bet kokiu atveju, tai dovana, kuria aš tikrai didžiuosiuos, nes mano namuose lankosi diplomatai ir ambasadoriai ir bus įdomu parodyti, pristatyti ir papasakoti tiek apie skulptūrą sukūrusį menininką, tiek apie visą kita“, - kalbėjo kaunietis Ž. Grigaitis.

Verslininkui skulptūrą dovanojo televizijos laidos „Po Laiminga Žvaigžde“ kūrėjai. Dovaną iš akmens masės sukūrė skulptorius Giedrius Mazūras iš Utenos.

Pasitikti antrąjį sezoną į pokerio kubą „Rojaus tūzai“ susirinko gausybė svečių. Susirinkusius žavėjo Lietuvos gražuolė Diana Nižnik, modelis Erika Jusytė. Į VIP vakarėlį sugūžėjo ir daugybė kitų, įvairių profesijų, tačiau tiek Kaune, tiek visoje Lietuvoje žinomų žmonių.

Pramoginės laidos „Po Laiminga Žvaigžde“ kūrėjas tikina, jog šis sezonas bus toks pats įdomus ir intriguojantis ir pritrauks ne tik žiūrovų, bet ir žinomų žmonių dėmesį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)