- Laiko mašina – taip vadinsis naujasis Jūsų albumas. Jei tokia iš  tikrųjų egzistuotų, kur keliautumėte –  į ateitį ar į praeitį?

 - Na, pradžioje nusikelčiau į neandertaliečių laikus (juokiasi). Ten paklausyčiau, kokį bytą tuomet kapodavo vyriokai. Smalsu būtų pamatyti, kokios diskotekos būdavo tada: ar daug šviesų ir daug garso, ar chebrytė scenoje aplink laužą šoka sinchroniškai, ar ne. O paskui nukeliaučiau į Johano Sebastiano Bacho laikus ir pirkčiau bilietus į jo koncertus. Dar vėliau lėkčiau porą tūkstančių metų į ateitį paklausyti, kokia muzika valdo žmones, o gal tai jau bus ne muzika, o, tarkime, sielos gydomoji priemonė...

 - Iš „L+“ komandos likote vienas. Kokie Jūsų santykiai su Inga Jankauskaite, buvusia grupės nare?

 - Su Ingute šilti santykiai, nors susitinkame retai. Žaviuosi jos talentu spinduliuoti. Ji tarsi deimantas žiba, nes turi įgimtą gebėjimą kalbėtis su žmonėmis ne tik žodžiais, o širdimi. Su visais „elpliusais“ retkarčiais pasišnekame, pasidalijame potyriais. Ilgiuosi tų laikų ir mūsų suburtos grupės muzikavimo.

  - Niekada nevėlu mokytis. Ar norėtumėte ko nors dar išmokti?

 - Neseniai susidomėjau jėgos aitvarų sportu! Netikėjau, kad galiu užsikabinti. Geras reikalas! Rekomenduoju. Taip pat tobulinu snieglentės valdymo įgūdžius. Esu išprotėjęs dėl kalnų.

  - Ar galite įvardyti didžiausią savo svajonę?

 - Didžiausia svajonė? Hm... norėčiau sapne pasišnekėti su savo draugeliu  angelu sargu!

 - Spalvos labai dažnai akcentuojamos Jūsų kūryboje. Kodėl?

 - Nes bijau pirma laiko apakti (juokiasi). O jei rimtai, man labai artima garsų ir spalvų sąjunga. Naujausias mano singlas „Žalioj tyloj“ išėjo labai spalvotas. Kiekviena spalva turi savo nuotaiką:

Miega valandos žalioj tyloj / Mintys liečia Tavo rausvą veidą / Tyli lozungai juodoj šviesoj / Mano gelsvos akys juos praleido / Vakar išėjai raudonom gatvėm / Pėdsakus baltus palikdama / Nerandu Tavęs – tiktai vienatvę / Tad sugrįžk, prašau, mylėk mane...