Pardavėja: nemeluok, kad neturi smulkių, pilna piniginė

„Šiauliuose vienoje (vieta redakcijai žinoma – DELFI) degalinėje dirba juodaplaukė mergina. Ji labai nelaiminga, kai klientai ateina. Pasijunti nekaip, kai tave pertraukia, o pati kaip pirmokė elgiasi. Įsipilu benzino, įeinu dar kavos ir tabako gaminių įsigyti. Paduoda nepatenkinta, trenkia pakelį ant stalo. Paduodu pinigus, o ji man sako – smulkių neturėsi? Sakau, ne, o ji man pradeda aiškinti, kad nemeluočiau, nes juk pilna centų piniginė.

Sakau, koks skirtumas, kad pilna centų, bet tokios sumos nėra. Įžūli mergina. Ir visada telefonu bendrauja. Kitose šio prekės ženklo degalinėse dirba labai mandagūs darbuotojai, tad dažniausiai į kitą degalinę važiuoju – kartais net nepakeliui, bet geriau kad diena nesugadinta būtų“, – pasakojo vienas DELFI skaitytojas

Nėščiai moteriai pasiūlė pasistumti automobilį

„Buvau 7 mėnesį nėščia, važiavau su skolintu automobiliu į degalinę ir kaip tyčia tik įsukus į degalinę ir likus 20 metrų iki kolonėlės baigėsi kuras ir mašina užgeso. Nuėjau į degalinę ieškoti pagalbos. Tuo metu dirbo moteris ir pusamžis vyras. paprašiau padėti. O tas vyrukas ir sako - tai įsijunk laisvą pavarą ir stumk, taigi nesunku.

Teko paaiškinti, kad aš laukiuosi ir to daryti negaliu, o ir šiaip nesu mačiusi moters, stumiančios automobilio. Tada padėjo nustumti automobilį“, – savo patirtimi pasidalijo Kristina.

Pardavėja pradėjo stumdytis

„Kartą teko ir man patirti gan įžūlų susitikimą su degalinės darbuotoja. Užsukę ir papildę automobilio baką, viduje nusprendėme pasiimti kavos. Bandant suvokti, kaip veikia kavos aparatas (Lietuvoje esu retas svečias), kurį mygtuką pasirinkti, kad galėčiau nusipirkt didelį puodelį kavos, įžūli degalinės darbuotoja man priėjus stvėrė už rankos ir nustūmė į šalį, piktu balsu sakydama – „šitą spausk, šitą“. Žinoma, aš ją pastūmiau atgal ir patariau, kad geriau manęs ji neliestų“, – rašė vienas DELFI skaitytojas.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Ar Lietuvoje tenka susidurti su nemaloniais pardavėjais, kitais aptarnavimo sferos darbuotojais? O gal pats dirbate aptarnavimo sferoje ir baisitės, kaip su Jumis bendrauja klientai? Savo mintimis galite pasidalinti žemiau:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (324)