Žiūrovai kartu su A.Tapinu ir operatoriumi Viktoru Radajevu keliaus iš rytinės JAV pakrantės, Konektikuto per Niujorką į vakarus - Kaliforniją ir Koloradą ir, be geografinių skirtumų, pamatys socialinę Amerikos įvairovę.

„Amerika nematytoji“ atskleis, kaip gyvena studentai ir milijonieriai, juodadarbiai ir chirurgai, pianistai ir kapinių savininkai.

A.Tapinas per septynias dienas savo laidoms kalbino ir filmavo 54 pašnekovus. A.Tapinas neabejoja, kad šalį geriausiai galima pažinti kalbantis su jos žmonėmis, todėl apie Ameriką pasakos jos žmonių lūpomis.

„Noriu parodyti paprastus žmones, kurie Amerikoje surado savo laimę, ir tuos, kuriems čia sudužo viltys“, - sako LTV verslo laidos vedėjas.

Pasak A.Tapino, lietuviui Amerikoje neįmanoma nesutikti lietuvių. Vieni tokių – privačių lietuvių kapinių Konektikute savininkai, jau pamiršę lietuvių kalbą, bet sandėlyje laikantys lietuvišką alų. Kitus tautiečius A.Tapinas sutiko kitame Amerikos gale, Kolorado valstijos slidinėjimo kurorte, kuriame, pasak jo, kas septintas gyventojas – lietuvis.

Keturių laidų ciklas „Amerika nematytoji“ - liepos mėnesį per Lietuvos televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją