Kaip pranešė renginį organizuojantis automobilių klubas "TR" spalvingas automobilių klubų paradas prasidės šeštadienio popietę nuo verslo ir pramogų centro "Forum Palace" ir judės Konstitucijos prospektu, Kalvarijų gatve Žaliojo tilto link, kol pasuks į Gedimino prospektą.

Parado priekyje važiuos naujas "Hansetrailer" vilkikas, ant kurio bus įrengta nedidelė scena, gros didžėjus Sezzy. Ant vilkiko renginio organizatoriai užkels ir porą įspūdingiausių klubo automobilių.

Restauruotoje Gedimino prospekto dalyje klubų paradas stovės apie valandą, o kiekvienas automobilių klubas parodys specialiai paruoštą programą.

Parade dalyvausiantys automobiliai varžysis dėl geriausio ekipažo vardo. Pernai šį titulą pelnęs "Calibra" klubas šiemet žada daug "triukšmo ir dūmų".

Geriausiu pripažintas parado ekipažas bus apdovanotas vakarėliu italų restorane "Rossini", kur klubo narių lauks sauna, užkandžiai ir linksmybės. Taip pat geriausiam ekipažui atiteks žurnalo "Keturi ratai" metinė prenumerata.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją