Princai Williamas ir Harry netrukus gaus testamentu jiems paliktus velionės motinos daiktus, pirmiausia jos vestuvinę suknelę, kurią princesė Diana vilkėjo per 1981 metais vykusias vestuves su jų tėvu princu Charlesu. Princesės Dianos testamente buvo numatyta, kad vestuvine suknele iki princo Harry trisdešimtmečio pasirūpins jos brolis grafas Spenceris.

Dizainerės Elizabeth Emanuel kurta suknelė yra viena iš įsimintiniausių šiuolaikinėje istorijoje. Įmantri balta suknelė siuvinėta tūkstančiais perlų, turi daug šilko sluoksnių ir 7,6 metro ilgio šleifą.

Dizainerė Elizabeth Emanuel ir jos kurta suknelė princesei Dianai.

Pastaruoju metu suknelė du kartus buvo eksponuojama Spencerių šeimos dvare, kur vyko paroda „Diana: A Celebration“. Be vestuvinės suknelės princai gaus ir kitus parodoje eksponuotus daiktus, tarp jų velionės motinos deimantais puoštas diademas, šeimos paveikslus, laiškus, namuose filmuotas juostas ir dar keletą daiktų iš jos garderobo.

Jie taip pat gaus daiktus, menančius 1997 metais vykusias motinos laidotuves Vestminsterio abatijoje – jų dėdės kalbos originalą, taip pat specialiai velionei Dianai dainininko Eltono Johno sukurtos dainos „Candle in the Wind“ natas ir žodžius.

Sulaukęs trisdešimties, princas Harry taip pat gaus 10 milijonų svarų (43,55 milijono litų) iš mamos turto. Jo vyresnis brolis princas Williamas savo paveldėtą dalį gavo per savo trisdešimtąjį gimtadienį, kurį šventė 2012 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)