Kvalifikaciniame greičio ruože geriausią laiką parodė latvių Janio Vorobjovo ir Andrio Malnieko duetas. Jie greičio ruožą įveikė per 1 min. 37,39 sek. Svečiai iš Latvijos aplenkė antroje vietoje likusį Vytautą Švedą, kuris lyderiams nusileido vos 0,18 sek.

Trečią rezultatą pademonstravo „Bauer Racing“ komandos atstovai – Ramūnas Čapkauskas ir Tomas Šipkauskas. Už V. Švedo ir Ž. Sakalausko duetą jie lėtesni buvo 3,39 sek.

„300 Lakes Rally“ varžybose pirmas startuos J. Vorobjovas

Po kvalifikacinio greičio ruožo dešimt greičiausių „300 Lakes Rally“ varžybų dalyvių rinkosi starto pozicijas penktadienį prasidėsiančioms lenktynėms. Prie vieno stalo susėdę pilotai išradingumu nepasižymėjo ir savo pavardes prie starto numerių sudėjo taip pat, kaip ir skelbė kvalifikacijos rezultatai.

Pirmasis starto poziciją rinkosi latvis Janis Vorobjovas. Jis, net nedvejodamas, prie lentos savo ir šturmano pavardes prilipdė ties pirmąja starto pozicija.

Lenktynininkas tvirtino, kad baimės, jog reikės valyti kelią visai nejaučia. Anot jo, trasą nuvalys prieš pagrindinį lenktynininkų kanalą startuosiantys „Lada VFTS“ įskaitos dalyviai.

Antras startuos Vytautas Švedas, trečią poziciją pasirinko Ramūnas Čapkauskas. Be pasirinkimo teisės liko Gediminas Ramonas, kuris simboliškai pasirinko vienintelę laisvą likusią dešimtą vietą.

Lenktynininkas teigė, kad baiminasi tik vieno – miške tvyrančių dulkių. Sportininkas tikisi, kad naktį Zarasuose lis lietus ir kelias iš ryto nedulkės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją