Pavakarę vasariškus orus pakeitė daug nemalonesni - prasidėjo liūtis, vėliau ją pakeitė kruša. Apie 16.30 val. griaustinio fone prasidėjo smarki liūtis.

Iš dangaus krito vyšnių dydžio ledo gabaliukai. Gatvėse susidarė didžiulės balos. Kai kur stojo eismas. Apie 17 val. kruša nurimo.

DELFI skaitytoja Aušra pasakojo, kad ją kruša užklupo Žaliakalnyje. Moteris sakė, jog iš dangaus apie 16.30 val. pradėjo kristi ledukai, kurių dydis priminė vyšnias. Jos teigimu, prieš krušą laikinojoje sostinėje tvyrojo karštis.

Kitas skaitytojas pasidalino nuotraukomis iš Fredos rajono Kaune, kur žmonės taip pat matė iš dangaus krentančius ledukus.

Ugniagesiai Kaune sakė gavę kelis skambučius, kad gyventojams buvo dingusi elektra.

„Trečiadienio pavakare Kaune po praūžusio škvalo LESTO tinkle užfiksuota gedimų, dėl kurių sutriko elektros energijos tiekimas kai kuriems  vartotojams. Daliai vartotojų elektros energijos tiekimas buvo atnaujintas netrukus. Kai kurie gedimai šiuo metu dar šalinami. 18 val. duomenimis, apie 500 vartotojų Kaune šiuo metu yra likę be elektros energijos, jiems elektros energijos tiekimas bus atnaujintas kaip galima greičiau“, - nurodė „Lesto“ atstovas ryšiams su visuomene Martynas Burba.

DELFI skaitytojas pranešė, kad kruša prasidėjo ir Vilniaus rajone, ties Putiniškių gyvenviete.

Jei turite informacijos ar nuotraukų, siųskite jas el.paštu pilieciai@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)