34 metų 212 cm ūgio Darjušas Lavrinovičius pasirašė dvejų metų sutartimi, kurią po pirmo sezono 2015 metų birželį gali nutraukti bet kuri iš pusių.

„Mums didžiulė garbė ir istorinis momentas, kad Darjušas tapo mūsų klubo nariu. - Mes to siekėme net trejus metus“, - sakė vienas klubo vadovų Alessandro Dalla Salda.

„Mums reikėjo žaidėjo, kuris būtų naudingas ir puolime, ir gynyboje. Jis yra charizmatiškas žmogus ir suteiks mūsų komandai reikiamos patirties. Jis garsus savo aistra krepšiniui, todėl mūsų jauni krepšininkai galės daug ko iš jo išmokti“, - D. Lavrinovičių gyrė kitas klubo vadovybės narys Diesse Frosini.

„Esu labai patenkintas, kad žaisiu Redžio. Kalbėjau ir su (Rimantu) Kaukėnu, ir su (Donatu) Slanina, kurie gyrė miestą ir klubą. Stengsiuosi padėti klubui iš visų jėgų ir mes sieksime pergalių kiekvienose rungtynėse“, - laužyta, bet suprantama anglų kalba teigė D. Lavrinovičius. - Manęs šis klubas norėjo, man patiko jo pajėgumas. Neslėpsiu, didelės įtakos turėjo ir tas faktas, kad čia yra geras gyvenimo lygis, geros mokyklos ir maistas. Šis pasirinkimas svarbus ne tik man, bet ir mano vaikams bei šeimai. D. Slanina labai gyrė miestą ir klubo organizaciją“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)