Prieš dvi savaitės užsisakėme nakvyn bute, kur važiuodavome kasmet. Praėjus savaitei paskambino šeimininkė ir rezervaciją atšaukė, tačiau davė kito asmens telefoną.

Atsiliepė vyras, pasakė, kad turi laisvą kambarį. Mes negalvodami iškart jį užsisakėme. Likus dviem dienoms paskambinau paklausti, ką reikia atsivežti. Vyriškis nurodė, kad nieko nereikia, visko yra, o jei norėsime, patalynė mums kainuos papildomus 20 litų.

Penktadienį anksčiau grįžau iš darbo ir netrukus pajudėjome link Palangos , 14 val. jau buvome ten. Paskambinau nuomotojui, pasakiau, kad mes jau atvykome. Šeimininkas pasakė, kad kambario jau nebeturi – jame gyvena kiti žmonės, atvažiavo giminės ir mums vietos nebėra.

Kai paklausiau, kodėl mums nepaskambino ir nepranešė, jis tik atsakė: „Ai, ką aš čia skambinėsiu“.

Mano šeimai buvo šokas. Nuvažiavus tokį kelią nesinorėjo važiuoti namo, prasidėjo ilga kelionė po Palangą. Po gerų trijų valandų pagaliau radome, kur apsistoti. Buvome labai pavargę, atostogų nuotaika sugadinta...

Norėčiau įspėti žmones, kurie važiuos ilsėtis į Palangą, atsargiau dairytis būsto Malūnų g., kad ir jiems taip neatsitiktų.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Prašome jūsų - papasakokite apie savo atostogas. Kiek kainuoja pailsėti Lietuvos pajūryje? Galbūt galite paneigti mitą, kad užsienyje atostogauti pigiau? Papasakokite, jei tokią tendenciją, kad mažiau kainuoja išvykti ilsėtis svetur, pastebėjote.

Jūsų minčių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Poilsis“.

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau: