I. Dumbauskaitės ir M. Povilaitytės ketvirtfinalyje lauks ukrainietės Elizateva Sulima ir Darija Udovenko (31 reitingas). Ukrainos atstovės netikėtai aštuntfinalyje 2:0 (21:16, 21:18) įveikė favoritėmis laikytas trečias pagal reitingą vokietes Sandrą Ittlinger ir Yaniną Weiland.

Tuo tarpu Lietuvai atstovaujančiai vyrų komandai Arnui Rumševičiui ir Lukui Každailiui (31 reitingas) atkrintamosios varžybos susiklostė ne taip sėkmingai. Pirmajame rate 2:0 (21:18, 21:15) nugalėję keturioliktus pagal skirstymą australus Timą Dicksoną ir Malachį Murchą, antrame vaikinai 0:2 (12:21, 12:21) neprilygo vieniems čempionato favoritų, nė vieno seto iki tol nepralaimėjusiems lenkams Michalui Brylui ir Kacperui Kujawiakui (4 reitingas). Bendroje įskaitoje L. Každailis ir A. Rumševičius pasidalino 9-16 vietas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)