Kaip DELFI pasakojo nuotakos tėtis V. Petkevičius, dukros uošviais jis yra labai patenkintas.

"Su Edita mes pažįstami jau daug metų, teko kartu dirbti televizijoje, kituose renginiuose. Žento šeimą pažinojau jau seniai. Labai smagu su jais susieti savo giminės ryšį. Dukros žentas - nuostabus. Turėjau daug progų tuo įsitikinti. Labai už juos džiaugiuosi", - neslėpė V. Petkevičius.
Gabrielė Petkevičiūtė su tėčiu Vidu Petkevičiumi

Antrąją dukrą prie altoriaus nuvedęs žinomas Lietuvos teatro ir kino aktorius prisipažino, jog jaunėlę ištekinti jam buvo kur kas sunkiau, nei vyresnėlę Aistę, kuri televizijos žiūrovams gerai pažįstama iš "Lietuvos dainų dešimtuko". TV projekte ji dalyvavo su Donatu Montvydu.

"Šiandien buvo sunkiau, nei per Aistės vestuves. Suvirpino širdį, nes ištekinau paskutinę savo dukrą. Jaudinausi labiau už Gabrielę. Net ašara ištryško", - emocijų neslėpė nuotakos tėtis.

Susijaudinimo neslėpė ir jaunikio tėtis, E. Mildažytės vyras Gintautas Vyšniauskas: "Aš buvau šių vestuvių iniciatorius. Nes tokios šventės laukia dar vienas brolis ir dar viena sesuo. Reikia, kad procesas nuolat vyktų."
Edita Mildažytė ir Gintautas Vyšniauskas

Nuotakos uošvis tiek jauniesiems, tiek sau labiausiai norėtų palinkėti anūkų. "Kol kas vis dar neturime anūkų. Šia prasme esame nuskriausti. Todėl tiek jauniesiems, tiek sau norėčiau palinkėti jų greičiau sulaukti", - šypsojosi G. Vyšniauskas.

Pora iki santuokos draugavo apie penkerius metus. Jaunėlė aktoriaus V. Petkevičiaus dukra mokėsi skandinavistiką - danų kalbą ir šiuo metu dirba vienoje įmonėje. E. Mildažytės vyro Gintauto sūnus iš pirmosios santuokos dirba reklamos agentūroje.

Praėjusį rudenį prie altoriaus savo išrinktąją nusivedė ir antrasis E. Mildažytės vyro sūnus Domas Vyšniauskas, vedęs reklamos agentūros kūrybos direktoriaus Tomo Ramanausko seserį Aušrinę Ramanauskaitę.

G. Petkevičiūtės ir T. Vyšniausko vestuvių akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (236)