Kaip DELFI pasakojo komandos lyderis Benediktas Vanagas, du „Porsche“ automobiliai į Klaipėdos uostą iš Nyderlandų atplukdyti antradienį. Trečiadienio rytą abu Vokietijos gamintojų superautomobiliai jau stovėjo Palangos stadiono prieigose.

Beje, į Lietuvą buvo atplukdyti du balti „Porsche“. Trečiadienio rytą vienas iš jų jau buvo juodas.

„Per naktį specialistams teko nemažai paplušėti“, - šypsosi B. Vanagas.

Lenktynėms galima registruoti du automobilis. Šiuo atveju baltas „Porsche“ bus atsarginis.

„Jeigu kažkas nutiktų pagrindiniam automobiliui, iki lenktynių turi šansą jį pakeisti. Mes turėjome galimybę turėti antrą automobilį ir šia galimybe pasinaudojome“, - sakė B. Vanagas.

Praėjusių metų čempionams pirmiesiems teko įveikti specialias lenktynių organizatorių apžiūras.

„Mes esame pirmieji, kurie turi praeiti techninę komisiją, administracinę komisiją. Jeigu viskas tvarkoje, mes įsikuriame ir nuo rytojaus jau prasideda treniruotės“, - DELFI teigė B. Vanagas.

Nugalėtojų ekipos lyderis neskubėjo žarstyti pažadų ir santūriai kalbėjo apie artėjančias lenktynes.

„Tai yra sudėtingas projektas. Tai yra nemaža atsakomybė. Natūralu, kad tai užima tam tikrą vietą galvoje. Bet dabar esame nusiteikę padaryti geriausią, ką galime“, - DELFI sakė B. Vanagas.

Palangoje renkasi ir kitų komandų atstovai. Raudonu „Ferrari F430” automobiliu į Palangą atvyko „Brum Brum“ komandos lenktynininkas Dainius Matijošaitis. Stadiono prieigose kuriasi ir kitos ekipos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)