Balta spalva – šio vakaro atributika. Balta kava, baltas alus, balti drabužiai bei baltos mintys. Renginio metu pristatyta Dianos Rūtos Stankevičienės baltų suknelių kolekcija, skirta vienai moteriai – Metų kaunietei Jolantai Šmidkienei.

Kita dizainerė Liubovė Čaplikienė taip pat pademonstravo savo sukurtų drabužių kolekciją „Gal kavos?“. Šie drabužiai ypatingi tuo, jog tinka bet kokiai figūrai ir bet kokiam orui. Kaip sako pati autorė, jos sukurti drabužiai yra „laisvamaniškam gyvenimui“.

„Jei žmogus kur nors važiuoja ar kažkuo užsiima, kad jam nereikėtų galvoti apie stilių, jo kūrimą jis ima vieną drabužį ir dėvi drabužį pagal mano nurodytas instrukcijas. Iš vieno drabužio galima padaryti mažiausiai 20 skirtingų modelių“ – pasakojo drabužių kūrėja Liubovė Čaplikienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)