Jums reikės:

250 g sluoksniuotos tešlos,
300 – 500 g svogūnų laiškų,
4 kiaušiniai,
30 – 50 g sviesto,
1/2 šaukšto druskos.

Kaip gaminti:

1. Supjaustykite svogūnų laiškus. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite svogūnų laiškus. Kepkite ant silpnos ugnies, pamaišydami, kol svogūnai suminkštės. Neprideginkite.

2. Kai suminkštės svogūnai, įmuškite į keptuvę 4 kiaušinius, įberkite druskos ir išmaišykite, o tada iš karto nukelkite nuo liepsnos. Kiaušiniai turi būti pusiau skysti.

3. Iškočiokite tešlą ir įklokite į kepimo skardą.

4. Sudėkite ant tešlos svogūnų ir kiaušinių masę. Paskui užsukite tešlos kraštus.

5. Įdėkite skardą į 200 – 220 laipsnių karštumo orkaitę, kepkite, kol apskrus tešla (apie 25 – 35 minutes).

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)