Jums reikės:
250 g sluoksniuotos tešlos,
300 – 500 g svogūnų laiškų,
4 kiaušiniai,
30 – 50 g sviesto,
1/2 šaukšto druskos.
Kaip gaminti:
1. Supjaustykite svogūnų laiškus. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite svogūnų laiškus. Kepkite ant silpnos ugnies, pamaišydami, kol svogūnai suminkštės. Neprideginkite.
2. Kai suminkštės svogūnai, įmuškite į keptuvę 4 kiaušinius, įberkite druskos ir išmaišykite, o tada iš karto nukelkite nuo liepsnos. Kiaušiniai turi būti pusiau skysti.
3. Iškočiokite tešlą ir įklokite į kepimo skardą.
4. Sudėkite ant tešlos svogūnų ir kiaušinių masę. Paskui užsukite tešlos kraštus.
5. Įdėkite skardą į 200 – 220 laipsnių karštumo orkaitę, kepkite, kol apskrus tešla (apie 25 – 35 minutes).
Skanaus!