Kai Anė (akt. C.Diaz) ir Džėjus (akt. J.Segelis) tik pradėjo susitikinėti, jų aistra tiesiog liepsnote liepsnojo. Tačiau dabar, praėjus dešimčiai metų, susilaukus dviejų vaikų, nieko nuostabaus, kad ugnelė prigeso. Įsisukę į rutiną ir pamiršę romantiką sutuoktiniai supranta, jog privalo griebtis, kad ir netradicinio problemos sprendimo, norėdami išsaugoti trauką ir meilę.

Anei kyla mintis nufilmuoti jų sekso vaizdus kompiuterio kamera, o Džejus sutinka šią mintį su džiaugsmu – meilės žaidimais jie nesimėgavo jau labai ilgai. Drovumą pametusi porelė mėgaujasi vienas kito artumu prieš kamerą ne vieną valandą, jie išmėgina kone visas žinomas, bandytas ir nebandytas sekso pozas. Atrodytų, viskas būtų galėję baigtis laimingai, jei ne naujųjų technologijų iškrėsta šunybė – filmas iš kompiuterio yra sinchronizuojamas kitais įrenginiais, kurie priklauso poros draugams, paštininkui ir net Anės viršininkui. Galiausiai namudinis sekso vaizdelis patenka į mistinį „debesį“, iš kur jį pamatyti gali kone kiekvienas planetos gyventojas.

Nors Anė ir Džėjus supranta, kad jų misija praktiškai neįvykdoma, jie visomis įmanomomis priemonėmis mėgina apsaugoti savo intymiausias paslaptis nuo dar daugiau pašalinių akių. Grumiantis su šviesos greičiu per internetą skriejančiu filmu porai teks sugadinti daugybę technikos prietaisų, susigrumti su vokiečių aviganiu ir daugybę kartų raudonuoti.

Gundanti, pusnuogė C.Diaz, labai juokingas ir ryžtingas J.Segelis ir jų kova mėginant susigrąžinti netyčia nutekėjusį jų sekso filmą – netradicinių situacijų komedijoje „Seks video“ Lietuvos kino teatruose jau nuo liepos 25 dienos.

Labai juokingo ir šiek tiek pikantiško filmo „Seks video“ anonsas (N-16):

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)