Skelbiama, jog jau 14 metų trunkančius poros santykius nemenkai apsunkino M. Douglaso kova su burnos vėžiu, kurią jam galiausiai pavyko laimėti. C. Zetai-Jones teko gultis į reabilitacijos kliniką dėl bipolinio sutrikimo. Atskirai praleistas laikas M. Douglasui padėjo suprasti, kiek daug jam iš tikrųjų reiškia ši moteris.

Neseniai kino legenda pripažino: „Pirmiausia reikia pripažinti, jog padarei klaidą – o tai, patikėkite manimi, nėra lengva. Savaime suprantama, klysti žmogiška, klysti reikia: vien tam, kad iš jų ko nors išmoktum. Kai buvau jaunesnis, buvo svarbesnė aplinkinių nuomonė, artimą žmogų priėmiau kaip duotybę. Jaunystėje daugybę energijos žmonės iššvaisto tenorėdami padaryti gerą įspūdį. Bėgant metams, daugiau laiko ir jėgų pradedi skirti artimiausiems žmonėms, šeimai“.

Panašu, kad M. Douglasas šiuo metu visą savo laiką ir energiją skiria mylimai moteriai. Pora praeitą savaitę dalyvavo Amerikos kino institute surengtoje šventėje, kurios metu apdovanojimas už viso gyvenimo pasiekimus įteiktas Jane Fondai – M. Douglasas ir C. Zeta-Jones atrodė neišskiriami.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)