Moteriškas ir įspūdingas kūno linijas pabrėžiantis stilius, kuriam ji anksčiau juto tokį prielankumą, niekur nedingo, tačiau dabar 33 metų gražuolė jį vis dažniau pagardina pikantiškais prieskoniais.

Turbūt būtų sunku rasti geresnį pavyzdį, iliustruojantį senosios ir naujosios Kim akistatą nei dukrelę auginančios neseniai ištekėjusios garsenybės rūbų ansamblis, pasirinktas antradienio popietei.

K. Kardashian vilkėjo juodą klasikinę figūrą išryškinančią suknelę, kurios apačią puošė perregimi nėriniai. Prie jos gražuolė pasirinko tokios pačios spalvos trumpą odinę striukę – grubesnį akcentą. Plaukus moteris buvo susirišusi į arklio uodegą – lygiai taip pat, kaip ir per gegužės 24 dieną Florencijoje vykusias vestuves.

Lūpas gražuolė buvo pasidažiusi blyškiai rožinės spalvos lūpų dažais.

Neilgai trukus Kim jau buvo užfiksuota vilkinti visai kito stiliaus rūbus. Iš sporto salės gražuolė išėjo vilkinti sportinius drabužius - tamsius marškinėlius ir tampres. Tamsiais sportiniais bateliais avinti Kim rankoje nešėsi „Hermes“ rankinę, kurios kaina siekia maždaug 50 tūkstančių JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)