Serijoje iki trijų pergalių 2:1 vis dar pirmauja Barselonos komanda.

Ketvirto kėlinio pabaigoje Kostas Papanikolaou išlygino mačo rezultatą (70:70). Po „Basket“ komandos klaidos „Barcelona“ dukart galėjo išsiveržti į priekį, bet iš pradžių prametė Marcelinho Huertasas, o vėliau ir Boštjanas Nachbaras.

Per likusį laiką taškus rinko Valensijos ekipos aukštaūgis Justinas Doellmanas, neleidęs varžovams pagalvoti apie pergalę (74:70).

Valensijos komandai atstovaujantis Kšyštofas Lavrinovičius susitikimui registruotas nebuvo.

„Barcelona“: Joey Dorsey 20 (8/9 dvitaškiai, 6 blokai), Kostas Papanikolaou 12, Bradas Olesonas 8 taškai.

„Valencia“: Justinas Doellmanas 19 (8 rez. perd.), Sergejus Liščiukas 16 (12 atk. kam.), Pau Ribas ir Vladimiras Lučičius po 11 taškų.

Serijos rezultatą iki 1:2 sušvelnino ir Malagos „Unicaja“ su Mindaugu Kuzminsku ir Domantu Saboniu, kuri savo arenoje 89:75 (24:25, 26:20, 25:10, 13:20) nugalėjo Madrido „Real“ klubą.

Deja, mūsiškiai šiame mače nesužibėjo – abu jie dvikovą baigė su minus 1 naudingumo balu: M. Kuzminskas per 14 min. prametė du dvitaškius ir vieną tritaškį, bet atkovojo 2 kamuolius, o D. Sabonis žaidė tik 1 min. ir nepataikė tritaškio.

„Unicaja“: Franas Vazquezas ir Nikas Caneris-Medley po 14, Ryanas Toolsonas 13, Jaysonas Grangeris 12 taškų.

„Real“: Tremmellas Dardenas ir Nikola Mirotičius po 11, Sergio Llullas 10 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)