Tėvai ir seneliai perdavė mums prisiminimus apie 1928-aisiais minėtą Lietuvos Respublikos 10-metį, to laikmečio žmonių energiją kuriant savo valstybę liudija istorinės fotografijos, daugelyje Lietuvos miestų, miestelių, kaimų iškilę paminklai, modernios tam laikmečiui mokyklos, kultūros puoselėjimui skirti visuomeniniai pastatai.

Artėja 2018-ieji – metai, kuriuos Seimas paskelbė Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio metais - šiai šventei jau šiemet ruošiasi šalies kultūros , mokslo įstaigos, meno ir verslo pasaulio atstovai, miestelių ir kaimų bendruomenės.

Kviečiame balsuoti ir Lietuvos Respublikos kultūros ministerijos ekspertų komisijai padėti išrinkti Lietuvos valstybės atkūrimo 100-mečio ženklą (vienas iš 3, daugiausia balsų surinkusiųjų, taps nugalėtoju), kuris visus 2018-uosius bus naudojamas valstybės reprezentaciniam tikslams .

Balsuoti galite iki birželio 3 d.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)