Daugeliui motociklininkų įvairaus pobūdžio motosezonų atidarymai tampa atskaitos tašku ir kelionių pradžia, tipiniu pavyzdžiu tapo „Vorai MC Nomads“ organizuotas renginys pačiame tėvynės pakraštyje – Naujojoje Akmenėje. Bet apie viską iš pradžių.

Pasisveikinimas su šiltuoju metų sezonu prasidėjo Naujosios Akmenės centre, kur permainingo oro sąlygomis suvažiavo 40 entuziastų būrys iš Vilniaus, Gargždų, Klaipėdos ir Akmenės rajonų. Darni dalyvių kolona nuriedėjo 50 kilometrų per Naująją ir Senąją Akmenes, Ventą į renginio sodybą šalia Dabikinės upės.

Jokių instrukcijų ar rekomendacijų, visos išankstinės nuostatos bei skepticizmas pasirodė esą nesąmonė. Faktas, kad „Vorai MC Nomads“ kartu su kandidatais į „Vorų Broliai MCC“ pavyko sukurti gerų emocijų, nes greitai visi norintys dalyvavo rungtyse, sutemus įsisuko šokio sūkuryje.
Sekmadienį dalyviai atgavo jėgas valgydami sriubą ir tiesiog turėjo galimybę pasigrožėti Akmenės rajono gamta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją