Aktorė ne kartą spaudoje minėjo, kodėl nusprendė aktorės karjerą iškeisti į rimtas medicinos studijas. Baigusi mokyklą Milda norėjo studijuoti bendrąją mediciną. Tačiau paskaičiavusi, kiek daug metų reikės mokytis, nusprendė geriau rinktis aktorinio studijas.

Pasiteiravus, ar merginos negąsdino nuo studijų neatsiejamos bemiegės naktys, stresas ir ruošimasis egzaminams, Milda teigė iš pradžių įstojusi mokytis, o tik tada apie tai pagalvojusi.

„Dabar aš esu ištremta į Kauną. Kadangi studijuoju šiame mieste, čia ir apsigyvenau. Mano visi darbai liko Vilniuje, tad darbuojuosi labai minimaliai. Tikiuosi, kada truputį atsilaisvinsiu nuo mokslų, suderinsiu darbą ir studijas. Pasiilgstu, scenos, bet dėl to nesinervinu. Manau, kad viskas dar ateityje“, - kalbėjo aktorė, paklausta, ar aktorystės.

Diplomuotai aktorei liko dar ketveri studijų metai medicinos fakultete. Pasiteiravus, ar įgijusi odontologės diplomą žada derinti dvi specialybes, Milda tikino, kad kol kas dar sunku pasakyti: „Nežiūriu taip toli į priekį. Galvoju, kaip išlaikyti egzaminus. O visa kitą susiklostys natūraliai. Pasiūlymų dirbti turiu daug, tiesiog tam reikia laiko.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)