„Bokso gerbėjai Rusijoje mano kovos balandžio 26 dieną per TV nepamatys. Būtų geriau, jei sportas jungtų, o ne atskirtų mūsų tautas, kaip dabartinė propaganda“, - toks įrašas paskelbtas brolių Kličko paskyroje.

Praėjusių metų spalio mėnesį ukrainietis V. Kličko įtikinamai nugalėjo rusą Aleksandrą Povetkiną.

Boksininko karjerą jau baigęs Vladimiro brolis Vitalijus yra Ukrainos parlamento narys ir Ukrainos opozicinės partijos UDAR („Smūgis“) lyderis.

Minėta dvikova vyks Vokietijos Oberhauzeno mieste. Dar praėjusių metų pabaigoje WBO profesionalų bokso organizacija priėmė sprendimą, jog 37-erių metų V. Kličko kitas varžovas turėtų būti 34-erių metų A. Leapai.

Per savo karjerą profesionalų bokse australas iškovojo 30 pergalių (24 nokautais), patyrė 4 pralaimėjimus ir 2 kovas baigė lygiosiomis. V. Kličko sąskaitoje yra 61 pergalė (51 nokautais) ir 3 nesėkmės. Paskutinį pralaimėjimą Vladimiras patyrė dar 2004 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)